Overige

Af en toe koffie in plaats van thee? Dit zijn de lekkerste soorten!

29 jan , 2022  

Niet voor niets staan de Italianen op, lopen ze naar een koffiebar en drinken ze een espresso voordat ze met hun dag beginnen. Koffie is meer dan alleen een drankje. Het is een begrip geworden en we hebben er inmiddels een hele ervaring omheen bedacht en het oppeppende effect kan daarbij ook nog eens gunstig werken voor je. Daarom is zo nu en dan een kopje koffie drinken in plaats van thee helemaal niet erg, mits je niet teveel neemt. En je kunt natuurlijk ook nog altijd voor decaf kiezen! In dit artikel zetten we de beste verschillende soorten koffie op een rij: van cups tot moka en hele bonen.

  1. Diemme Oro Koffiebonen

Met chocoladesmaak, fraaie crème en volle smaak is De Oro van Caffè Diemme een superieure espresso melange. Naast de chocoladesmaak heeft het een geraffineerd aroma beeld van milde kruiden in een perfecte balans. Niet voor niets worden deze bonen hoog gewaardeerd en geprezen op verschillende internationale tastings.

  1. Vascobela Le Baron Capsules

Vascobelo is al lange tijd een begrip in België en inmiddels ook overgewaaid naar Nederland. Hun koffiebars zijn te bezoeken in bijvoorbeeld Amsterdam. Deze speciaal ontworpen Nespresso cups van Vascobelo, Le Baron, zijn een zorgvuldig gekozen blend van premium koffie uit Ethiopië, Guatemala, India en brazilië. Een aangename bitterheid met een volle body, perfect als lungo na de lunch.

  1. Passalacqua Harem Mokamaling

Zet je graag zo nu en dan je eigen moka op het fornuis? Dan is dit jouw perfecte mokamaling. Mooi zoet en nootachtig is dit geheime recept waar de beste koffies ter wereld samen komen. Een onmiskenbaar Zuid-Italiaans recept! Het beste te drinken zonder suiker, omdat ‘ie de zoete smaak al van zichzelf heeft. Deze melange is niet voor niets al eerder verkozen tot melange van het jaar.

Wil je af en toe nog genieten van een goed kopje koffie naast je dagelijkse kopje thee? Investeer dan in absoluut premium koffie. Hierdoor weet je zeker dat je geen doorgebrande koffiebonen uit een oneerlijke productieketen krijgt. Koffieboeren worden vaak uitgebuit en opgelicht, dus kiezen voor een fair trade optie is altijd een mooie stok achter de deur om vanuit te kiezen.

, , ,

ByComments are closed.