Gezondheid, Thee

Pickwick One Two Tea, thee voor kids

30 aug , 2019  

Pickwick heeft haar assortiment uitgebreid met Pickwick One Two Tea: extra milde fruitige theesoorten die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen. Pickwick One Two Tea bestaat uit drie natuurlijke theevarianten – Perzik, Banaan en Appel – die geen cafeïne bevatten. Hiermee biedt Pickwick een alternatief voor ouders die de suikerinname van hun kinderen willen beperken en samen willen genieten van een lekker kopje thee. Pickwick One Two Tea is verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt.

Het is algemeen bekend dat het belangrijk is dat je voldoende vocht binnen krijgt. Met Pickwick One Two Tea spelen we in op de behoefte van ouders die op zoek zijn naar een alternatief voor frisdranken en sappen, dat past bij een gezonde levensstijl. Kinderen houden van zoete dranken, maar deze bevatten vaak veel suiker, vertelt Ellen van der Linde, Marketing Manager tea bij Jacobs Douwe Egberts Nederland. De smaak van bestaande theesoorten vinden veel kinderen echter te flauw of te bitter. Pickwick heeft daarom, speciaal voor kinderen, drie extra milde en fruitige theevarianten ontwikkeld. Zo kunnen ouders en kinderen samen genieten van een lekker kopje thee.

Duizenden kinderen kregen afgelopen november de primeur tijdens Het Nationaal Schoolontbijt en maakten kennis met de nieuwe theevarianten van Pickwick. Tijdens het Nationaal Schoolontbijt genieten basisschoolkinderen in het hele land een week lang samen van een gezond ontbijt volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Op ruim 2.700 basisscholen werden aan 520.000 kinderen ontbijtjes geserveerd met een lekker kopje thee erbij.

Drie fruitige, extra milde theevarianten
Pickwick One Two Tea is verkrijgbaar in drie 1000/0 natuurlijke varianten:

One Two Tea Peach: een kruidenmelange van kamille, zoethout, aroma’s, stukjes perzik.

One Two Tea Banana: een rooibosmelange van citroengras, sinaasappelblaadjes, rooibos, venkel, aroma’s, stukjes banaan.

One Two Tea Apple: een fruitmelange van rozenbottel, stukjes appel, hibiscus, cichorei, kaneel, aroma’s, zoethout.

De drie nieuwe theevarianten zijn verkrijgbaar in een vrolijke en kleurrijke verpakking, met een speelse verrassing op de bovenkant van het doosje. Pickwick One Two Tea heeft een consumentenadviesprijs van 0,99 eurocent per verpakking met daarin tien volledig gesloten theezakjes en is verkrijgbaar in de supermarkt.

, , ,

ByGeef een reactie