Horeca

Senza Tea komt met dispenser voor losse thee

30 jan , 2019  

In de constante zoektocht naar het eenvoudig maken van losse thee, introduceert Senza Tea Company de dispenser voor losse thee.

Eén dispenser bevat 250 gram – voor 125 koppen – losse thee en kan zowel aan de muur, als op het Senza Tea rek bevestigd worden. Door middel van de schuifknop geeft de dispenser iedere keer de juiste hoeveelheid thee voor één kop af.

Met de nieuwe theedispensers serveert u losse thee op een hygiënische, snelle en eenvoudige manier. Daarnaast voorkomt het verspilling omdat u nooit teveel thee gebruikt. Het fifo systeem garandeert versheid: de thee die als eerst de dispenser in gaat, komt er ook als eerste weer uit. Last but not least: Theedispensers achter de bar zien er natuurlijk erg leuk uit!

Beleving
Waarom losse thee Waar meestal uitstekende koffie wordt geserveerd, blijft de aangeboden thee vaak achter. En dat is vreemd, uw gast drinkt thuis tenslotte vaak al goede thee en verwacht die kwaliteit en beleving ook in de horeca waar men voor een kop thee betaalt. In theezakjes zit meestal theegruis waarbij de smaak wordt geforceerd door kunstmatige smaakversterkers. Voor de losse thee daarentegen, worden hele theeblaadjes en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Daarnaast biedt losse thee in horeca een toegenomen beleving ten opzichte van het theezakje. Uw gast ziet en ruikt de ingrediënten: de thee, maar ook de vruchten, kruiden, bloesem en cacao. Doordat individuele verpakking ontbreekt tenslotte, heeft u minder afval en zijn de kosten per kop thee aantrekkelijk.

Over Senza Tea
De missie van Senza Tea is het toegankelijk maken van losse thee in de horeca. Het bedrijf levert dan ook niet alleen bijzondere losse theeën, het ontwikkelt ook oplossingen waardoor serveren van losse thee eenvoudig wordt. Daarnaast is een compleet assortiment servies en toebehoren beschikbaar. Wanneer u uw gast zelf een losse thee wilt laten kiezen, kunt u bijvoorbeeld het theeplateau, de theedoos 2.0, op tafel zetten.

Losse thee to-go
Voor het serveren van losse thee gebruikt u een RVS zeefje. Wilt u wél losse thee serveren, maar geen afwas Gebruik dan het unieke disposable filter van Senza Tea. Met de papercup in combinatie met het disposable Origami Filter, biedt u zonder afwas tóch de kwaliteit en beleving van losse thee. Voor meer informatie of een proefpakket mailt u naar info@senzatea.nl.

Bron: Entree Magazine

, , , , , ,

ByGeef een reactie