Horeca, Overige

Help! Hoe promoot ik mijn thee?

22 dec , 2021  

Thee is voor veel mensen belangrijk in hun ochtendritme. Daarom is het belangrijk om je promotie goed op orde te hebben. Een goede manier is gebruik maken van drukwerk.

Denk goed na over je presentatie

De echte theeliefhebbers willen natuurlijk meer weten over hun thee. Presentatiemappen zijn geschikt om meer te vertellen over je thee. Deze presentatiemappen kan je bijvoorbeeld meenemen naar een theebeurs. Erg belangrijk is dat je presentatie er aantrekkelijk uitziet want de eerste indruk is heel bepalend.

Steek veel aandacht in de verpakking

De eerste indruk van je product is erg belangrijk. Steek daarom veel aandacht in de verpakking van je thee zodat deze goed opvalt. Etiketten op rol zijn geschikt om op je theeverpakking te plakken. Deze etiketten zorgen ervoor dat je verpakking er luxe uitziet. Komen er mensen fysiek langs op kantoor bij jou? Dan kan je ook kiezen om een VR bril te nemen. Met de VR bril kun jij je klant direct naar het productieproces brengen op een visueel aantrekkelijke manier.

Geef inzicht in het productieproces

Steeds meer mensen willen weten waar hun thee vandaan komt. Je kan hier goed op inhaken door bijvoorbeeld QR codes te gebruiken. De bedoeling is dat mensen zelf met hun smartphone deze code kunnen scannen. Zodra de code gescand is komen mensen achter het hele proces van de thee.

Bedenk leuke acties

Je kan ook merchandise doen en er bekers bij bedrukken. Theemokken zijn erg leuk om bij je thee te verkopen zodat mensen een impuls krijgen om te kopen. Mensen denken dat ze dan een leuke aanbieding meekrijgen, maar jij kan op deze manier je thee goed promoten in huiselijke sfeer.

Geef ook eens een presentje weg

Heb je een belangrijke relatie? Geef dan thee weg in een mooi dekseldoosje bijvoorbeeld. Dekseldoosjes zijn er in verschillende maten dus kan jij zelf heel goed bepalen welke hoeveelheid thee jij kan weggeven. Een ander voordeel is bijvoorbeeld dat je heel makkelijk een mooi ontwerp kan maken voor dit soort gelegenheden. Met dekseldoosjes kan je ook thee meegeven aan je personeel als presentje. Maak wel onderscheid tussen relatie en personeel. Bij een relatie laat je een logo en bedrijfsnaam bedrukken. Bij personeel ga je voor iets persoonlijks en ga je voor meer maatwerk.

, , ,

ByComments are closed.