Evenementen

Kaldi Koffie & Thee kiest franchisenemers van het jaar

30 jan , 2019  

Kaldi Gouda en Kaldi Mobiel Heerhugowaard zijn uitgeroepen tot “Franchisenemer van het jaar 2018”! Deze titel laat zien dat de franchisenemers op meerdere punten uitblinken en gewaardeerd worden voor hun enthousiasme en harde werken.

Afgelopen zondag had Kaldi haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle franchisenemers. Hier zijn de “Franchisenemers van het jaar 2018” bekend gemaakt. De winnaars van deze prestigieuze titel hebben met trots de wisseltrofeeën en certificaten in ontvangst genomen en ontvingen een mooie cadeaucheque.

Kaldi Gouda
Bob Houkes van Kaldi Gouda won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018. Bob draagt al 12 jaar lang het DNA van Kaldi uit in al haar facetten. Hij presteert goed op de verkoop van alle elementen van Kaldi. Niet alleen in de verkoop van koffie, maar ook qua thee, zetsystemen, accessoires en zoetwaren. Zoals in elke relatie is het niet altijd rozengeur en maneschijn geweest; tussen Bob en franchisegever Kaldi liep het weleens stroef. Het siert Bob dat hij het succes van de formule altijd centraal heeft gesteld. Hans Tietema, eigenaar Kaldi: “Bij Kaldi hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn. Vaak leiden discussies tot een verbetering. Als je maar samen het doel hebt de formule tot een succes te maken. Ik heb er waardering voor hoe Bob zich altijd professioneel heeft opgesteld.”

Kaldi Mobiel Heerhugowaard
Robert Blom van Kaldi Mobiel Heerhugowaard won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018 in de categorie mobiel. Hij maakt met passie de lekkerste espresso’s en cappuccino’s op bedrijfsevenementen en festivals. Naast de Kaldi Mobiel heeft Robert ook ijssalon Senza, zo kan hij een mooi breed aanbod aanbieden. Net zoals zijn andere Kaldi Mobiel collegas komt Robert niet alleen in regio Heerhugowaard, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hans Tietema'”Door altijd secuur en met veel plezier en enthousiasme te werken is Robert met recht een visitekaartje voor Kaldi te noemen.”

Koffie met karakter
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd niet alleen teruggeblikt, maar zeker ook vooruit gekeken. De koers en nieuwe uitstraling van Kaldi werden besproken. Kaldi is koffie met karakter; wil je weten welke koffie bij jou past? Kom proeven en laat je adviseren in het proeflokaal bij de Kaldi vestiging bij jou in de buurt.

, , ,

ByGeef een reactie