Thee

Simon Lévelt introduceert 7 nieuwe theesmaken

17 aug , 2020  

Simon Lévelt, dé speciaalzaak voor biologische premium koffie en thee, breidt het assortiment uit met zeven nieuwe trendy theesmaken waaronder vier kruidentheeën. Het familiebedrijf speelt hiermee in op de kruidentrend in theeland. Ook wordt de lijn voorzien van een modern, stijlvol jasje. De nieuwe theesmaken zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar bij Simon Lévelt en natuurvoedingswinkels.
7 nieuwe smaken
Het theebuilen-assortiment is uitgebreid met een Oolong Finest en vier heerlijke kruidentheeën: Honeybush Chai, Turmeric Carrot, Moringa Ginger en Pure Moringa. Aan het losse thee-assortiment is een frisse Lemongrass Green en een fruitige Rooibos Orange Lemon toegevoegd. De kruidentrend in theeland is nog lang niet op zijn hoogtepunt merkt ook Simon Lévelt. “Met de introductie van deze nieuwe smaken en combinaties met kruiden geven we gehoor aan de vraag van de consument en de huidige trends, zonder daarbij in te leveren op pure smaken”, aldus Mikkel Lévelt, directeur en zesde generatie Lévelt.
Nieuwe verpakkingen
Eerder dit jaar nam het familiebedrijf de verpakking van de Premium Organic Coffee onder handen, nu is het de tijd voor de Premium Organic Tea. De theebuilen en losse thee vind je nu in een moderne, stijlvolle verpakking. Naast deze nieuwe look & feel heeft de verpakking van de losse thee een venster, zodat je goed kunt zien welke thee je in handen hebt. En om de theesoort sneller in het schap te herkennen, is elke thee voorzien van een uniek nummer. Zo herkent iedereen zijn of haar favoriete smaak snel en gemakkelijk in het schap. Het materiaal van alle verpakkingen is 100% recyclebaar. De theebuilen zijn per direct verkrijgbaar, de losse thee volgt eind augustus.

, , , , ,

ByComments are closed.