Thee

Newby Teas goes Christmas

30 jan , 2019  

Durf jij je grote liefde, je familie of je beste vrienden en vriendinnen, voor kerstmis thee te schenken En dan bedoelen we niet alleen thee in een kopje, maar topkwaliteit thee als een schitterend verpakt, gezond en zéér origineel kerstcadeau. Als je het aandurft, dan is het de hoogste tijd om al je zintuigen te laten verwennen door het prestigieuze theelabel Newby Teas (als beste thee gekozen bij een blinde theetest geleid door Michelin sterren chef Michel Roux Jr).

De perfecte aanloop naar een magistraal mooie kerst 
Zowel voor een echte thee fan als beginner is de Advent Calendar Box van Newby de perfecte aanloop naar een magistraal mooie kerst. De adventkalender is traditioneel het begin van het aftellen naar kerstmis. Dit jaar beginnend op 2 december (vier zondagen voor kerstmis) en altijd eindigend op 24 december. De Newby Advent Calendar Box is zondermeer de smaakvolste voorbereiding op de kerstdagen. Hij bevat 96 met de hand ingepakte theezakjes met 24 verschillende smaken uit de Classic Tea Bag Collection. Prijs 90,00.

Gemaakt voor kerstmis
Een feestelijk ogend theecadeau dat je het gevoel geeft dat het elke dag kerstmis is… Het Alpine Greetings Crown Assortment (brengt ook je wintersportvakantie tot grote hoogte) is goed voor 36 heerlijke kopjes Newby Teas, verdeeld over de zes favoriete zijden piramiden blends, van English Breakfast tot het unieke Jasmine Princess. Prijs 40,00.

Een smakelijke kerstreis in vijf theeën
Deze reis is bedoeld voor je smaakpapillen. Prachtig om te geven, heel fijn om te krijgen. De selectie van topkwaliteit theeblaadjes komt uit de meest gevraagde blends van de Gourmet Collection, en zijn verpakt in een schitterende cadeau set van vijf mini-doosjes met de feestelijke smaken Majestic Himalaya, Prime Darjeeling, Rara Assam, Special Formosa en Supreme Jasmin. Prijs 88,00.

Een geweldig nieuw jaar in twaalf bijzondere theejuwelen
Misschien wel het mooiste persoonlijke cadeau om te geven of te krijgen: een geweldig nieuw jaar in twaalf theejuwelen uit de Newby Teas Zodiac Collection. De twaalf cadeaublikjes zijn flonkerend versierd met Swarovski kristallen en bevatten met zorg geselecteerde theeën die perfect aansluiten op de karakters van de twaalf astronomische tekens. Prijs 17,40 p.s..

Meer weten Check Newbyteas.nl

, ,

ByGeef een reactie